Levertijd & verzendkosten

Linksom of rechtsom, de verzendkosten moeten toch worden betaald. Wij hebben er voor gekozen om de verzendkosten apart te berekenen en niet de productprijs hiervoor te verhogen. Dat is wel zo eerlijk voor mensen die meerdere artikelen willen bestellen, en voor diegenen die de bestelling zelf komen ophalen. 

 

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren! In principe verzenden we je bestelling binnen 1 dag na ontvangst van je betaling. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan nemen we natuurlijk even contact met je op. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je hiervan een verzendbevestiging.

 

Als je er voor hebt gekozen om je bestelling zelf op te halen, nemen we even contact met je op om hiervoor een afspraak te maken. 

 

De verzendkosten zijn (alleen voor Nederland):

€ 6,95 voor pakketten

€ 4,15 voor bestellingen die door de brievenbus passen

€ 2,02 voor brieven (en oorbellen)

of zelf ophalen en dan is het natuurlijk gratis. 

 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag na verzending tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.

Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Dit is afhankelijk van de drukte bij PostNL.

Versturen naar Duitsland of België is ook mogelijk. Kies dan bij de betaalmethode de optie 'Vooraf overmaken'. Ik neem dan even contact met je op over de aangepaste verzendkosten. 

Voor een indicatie van de verzendkosten naar Duitsland of België klik hier: PostNL