Levertijd & verzendkosten

Woon je in Den Helder? Vul dan bij je bestelling de kortingscode DENHELDER in. Je betaalt dan geen verzendkosten. Ik breng het bij je langs! Voor Julianadorp geldt dit voor bestellingen van € 40,- of meer 

 

Voor de rest van Nederland geldt: 

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren! Wij streven ernaar je bestelling binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van je betaling te verzenden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je hiervan een verzendbevestiging met een track & trace code.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen (alleen voor Nederland):

€ 6,75 voor pakketten

€ 4,10 voor bestellingen die door de brievenbus passen

€ 1,92 voor brieven 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag na verzending tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Versturen naar Duitsland of België is ook mogelijk. Kies dan bij de betaalmethode de optie 'Vooraf overmaken'. Ik neem dan even contact met je op over de aangepaste verzendkosten. 

Voor een indicatie van de verzendkosten naar Duitsland of België klik hier: PostNL